Era Val d’Aran

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 17,00 €
Preu venda: 17,00 €
Autor: Obiols, Joan
Descripció

Editorial Andorra / Edicions Salòria

Col·lecció: Viatge universal pel Pirineu 

1a edició: juny de 2020 

ISBN 978-84-121847-3-0 

17 €
216 pàgines
12 x 18,5 cm

Era Val d'Aran, Le Haut comminges, Le Haut Couserans i Le Sabathès.

Faig temps en un banc ombrat on seu una senyora gran, alta, atractiva, amb els cabells blancs,  els ulls blaus i les pestanyes negres, llargues i pintades. Duu un vestit blanc, llarg, i un barret  també blanc amb una cinta negra. Em mira amb distinció.  

 

–Va bé, senyor? –em pregunta quan s’adona que la miro admirat. / –Bé. I vostè? / –Ja ho veu. I  tinc vuitanta-un anys. / –Ningú no ho diria. / –Vostè sap viure la vida? / –Només a mitges. / –No  és mai tard per aprendre’n. Aquest ha estat el meu secret. / –Saber viure? / –I simplificar els  problemes. / –Ho tindré en compte. 

 

I somriu, mentre la ve a buscar un noi d’una trentena d’anys que li fa un petó apassionat a la  boca, i marxen tots dos de bracet.  

 Joan Obiols i Puigpinós (Peramola, Alt Urgell, 1952) viu a la Seu d’Urgell. És llicenciat en història  i mestre de català, professor i tècnic de turisme rural, humanista i escriptor. Membre de di verses entitats i col·lectius pirinencs, creador de programes radiofònics de temàtica pirinenca  i alturgellenca, és un pirinenc en actiu. Ha publicat a Garsineu Edicions Esvorancs, Marrades,  Nits de taverna, Fulls de pergamí, El desert verd, L’infern dolç, La cucota i La gramola. 

 

Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit