Al sol que bat la penya

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 15,00 €
Preu venda: 15,00 €
Autor: Gibert, Manel
Descripció

Al sol que bat la penya culmina el curs anual de haikus que encetà A l’ombra del solstici (Editorial Andorra, 2017). Allà, les experiències se situaven a la tardor i a l’hivern; aquí, l’enumeració d’instants sublims travessa la primavera i l’estiu. Els dos reculls són, per tant, seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

Manel Gibert Vallès (Reus, 1966) és Llicenciat en Filosofia i professor de llengua i literatura. Cofundador del col·lectiu Portella i segon director de la revista Portella. Ha obtingut diversos reconeixements i premis literaris. Autor dels poemaris Pluja (Edicions del Diari d’Andorra), Quadern d’Arans, Blaus a la deriva i A l’ombra del solstici, tots tres a Editorial Andorra. Ha publicat articles d’opinió, relats i assajos. Ha fet nombroses recitacions a Andorra i a l’estranger. Ha estat traduït a onze llengües.

Sergi Mas (Barcelona, 1930). Escultor, tallista, gravador, ceramista, dibuixant, pintor i contista. A Editorial Andorra ha publicat
El moble a Andorra (2003), Les valls desitjades (2005) i Cassigalls (2010); també hi ha il·lustrat obres com ara Últim estiu a Ordino (Joan Peruga, 2014), A l’ombra del solstici (Manel Gibert, 2017) i Vacances de xics (Pilar Burgués, 2018). Signa articles, assajos, vinyetes, exlibris, auques, cartells i obra plàstica exposada en mostres, espais públics i museus.

Loli Rodríguez Galdeano (Escaldes, 1962). Pintora. S’estrena públicament amb quatre quadres en què treu grans efectes del color. Les figuracions reprodueixen els objectes a base de pinzellades que insinuen un aire d’impressió ingènua i posseeixen una acusada profunditat al·legòrica.

 

Editorial Andorra 

Col·lecció Poesia Hedra

1a edició

ISBN 978-99920-75-19-7

15 €

104 pàgines 

13,5 x 20 cm

 

Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit