L’Alta Cerdanya

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 17,00 €
Preu venda: 17,00 €
Autor: Obiols, Joan
Descripció

Editorial Andorra / Edicions Salòria 

Col·lecció: Viatge universal pel Pirineu 

1a edició: desembre de 2016 

ISBN 978-84-945763-5-5 

17 €
182 pàgines
12 x 18,5 cm

 

Aquest Viatge universal pel Pirineu trenca les fronteres oficials i ens ofereix una visió personal  i contemporània de la muntanya, a través de personatges únics i irrepetibles, espais de pel·lícula i  vivències inesborrables. 

«Baixo per la route nationale, o carretera nacional 20, per la via turmentada del vell port, en lloc de  passar pel túnel de Pimorent, que em deixaria a les portes de Porta en un no res. Però per viatjar pel  meu País, trio sempre les rutes antigues i tradicionals. Em permeten assaborir el viatge d’una altra  manera, lluny de les presses i els neguits de molts conductors. Baixo com si tingués tot el temps del  món –de fet, el tinc–cap a la vall de Querol, la vall de les pedres, segons l’etimologia del topònim, una  vall glacial, freda i ventosa, regada pel riu Querol o d’Aravó, d’una vintena de quilòmetres de llargada,  que, com descriu magistralment Rafael Gay de Montellà, “ensenya la carn viva amb les costellades  granítiques dels seus flancs”».  

Joan Obiols i Puigpinós (Peramola, Alt Urgell, 1952) viu a la Seu d’Urgell. És llicenciat en història i  mestre de català, professor i tècnic de turisme rural, humanista i escriptor. Membre de diverses en titats i col·lectius pirinencs, creador de programes radiofònics de temàtica pirinenca i alturgellenca,  és un pirinenc en actiu. Ha publicat a Garsineu Edicions Esvorancs, Marrades, Nits de taverna, Fulls de  pergamí, El desert verd, L’infern dolç, La cucota i La gramola. 

 

Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit