Le musée de l’éléphant

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 15,00 €
Preu venda: 15,00 €
Autor: Peruga, Joan
Descripció

El Museu de l’elefant de Peruga traduït al francès per Annie Bats

Editorial Andorra acaba de publicar Le musée de l’éléphant, la traducció al francès, a càrrec de la filòloga Annie Bats, de la novel·la de Joan Peruga que tanca la saga sobre la família d’Areny-Plandolit d’Ordino.

L’Annie Bats (Rabat, Marroc) és llicenciada en Lettres Modernes per la Universitat Paris-Sorbonne (Paris-IV) i una traductora reconeguda i de llarga experiència que col·labora des de fa dues dècades amb editorials, revistes i institucions catalanes. Interessada per textos de gran contingut poètic, ja sigui en prosa o en vers, ha traduït del català al francès obres de Maria Mercè Marçal, Jordi Sarsanedas, Francesc Parcerisas, Carles H. Mor, Anna Gual, Jaume C. Pons Alorda,... ; i del francès al català, poemaris de Marina Tvetàieva, de James Noël o de Fadwa Solimane.

El mes de desembre de 2019 va rebre a Andorra el Premi Internacional Ramon Llull de Traducció Literària per la traducció de Llefre de tu (Ogre de toi), del poeta mallorquí Biel Mesquida. L’acte es va celebrar a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, on estava ubicat el Gran Museu Areny de Ciències Naturals, escenari principal de la novel·la de Peruga. Una feliç i ben literària coincidència.

Le musée de l’éléphant s’inclou dins de la col·lecció de traduccions que Editorial Andorra ha fet de l’obra de Joan Peruga, amb una edició ben cuidada que es presenta a un preu molt assequible per facilitar-ne la difusió. La novel·la de Peruga és una obra madura i profunda, ambientada en un dels moments més interessants de la història del nostre país, que l’editorial ha volgut oferir ara als lectors en llengua francesa.


Editorial Andorra
Col·lecció narrativa
Primera edició
ISBN 978-99920-75-18-0
15 €
374 pàgines 

Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit