La ribagorça aragonesa

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 17,00 €
Preu venda: 17,00 €
Autor: Obiols, Joan
Descripció

Editorial Andorra / Edicions Salòria

Col·lecció: Viatge universal pel Pirineu 

1a edició: maig de 2019 

ISBN 978-84-120717-4-0 

17 €
230 pàgines
12 x 18,5 cm

 

 

Aquest Viatge Universal pel Pirineu trenca les fronteres oficials i ens ofereix  una visió personal i contemporània de la muntanya, a través de personatges únics  i irrepetibles, espais de pel·lícula i vivències inesborrables.  

 

«Al paviment i sota el til·ler de la plaça hi ha dibuixades una sèrie de línies i  corbes –les marradetes– que serveixen de guia per als balladors del Ball de  Benás, un ball del qual ha gaudit moltes vegades l’Aurelio García, un benas quès clarivident i emprenedor. Gestor d’activitats i director de l’Escuela de  Negocios de los Pirineos (ESNEPI), de la qual n’és president Juan Carlos Ba rrabés, li vaig sentir dir en una conferència que «los territorios de montaña  debemos estar conectados porque no podemos ser buenos en todo, debemos  ser buenos o los mejores en algunas cosas. Si somos buenos, seremos capaces  de atraer inversiones. [...] El talento lo tenemos, pero debemos potenciarlo,  atraer más talento y recuperar el que hemos perdido...».  

 

Joan Obiols i Puigpinós (Peramola, Alt Urgell, 1952) viu a la Seu d’Urgell. És llicen ciat en història i mestre de català, professor i tècnic de turisme rural, humanista i  escriptor. Membre de diverses entitats i col·lectius pirinencs, creador de progra mes radiofònics de temàtica pirinenca i alturgellenca, és un pirinenc en actiu. Ha  publicat a Garsineu Edicions Esvorancs, Marrades, Nits de taverna, Fulls de perga mí, El desert verd, L’infern dolç, La cucota i La gramola.

Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit