Torna’m la cua

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 15,00 €
Preu venda: 15,00 €
Autor: Casals, Xavi
Descripció

Torna’m la cua 

Editorial Andorra
Col·lecció Il·lustrada
1a edició
ISBN 978-99920-53-89-8
15 €
40 pàgines
26 x 20 cm

 

Durant generacions les raboses han tingut cura de la seguretat al bosc.
En aquesta primera missió en solitari, en Guineu no ho tindrà fàcil per recuperar la cua de mans del caçador, restaurar el seu orgull i deixar clar qui mana.

Xavi Casals (Andorra, 1983) es forma en còmic i il·lustració en Art Gràfic a l’Escola Joso de Barcelona. Fa un màster en dibuixos animats a l’escola 9zeros. Assisteix al taller de Sebastian Krüger sobre pintura de retrat en acrílics a Barsinghausen, Alemanya. Exposa al Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella, «Globus en Sol Fa». Es dedica a la caricatura d’estudi, la il·lustració en col·laboracions (la revista Portella - Andorra Lletres Arts, el recull de contes Valguamar de Gemma Solsona i Tebu Guerra, o El Periòdic d’Andorra) i a projectes personals per exposició i publicació. També treballa de colorista de còmic per editorials de França com Dupuis o Casterman i d’Espanya com Norma Editorial.

 

Txema Díaz-Torrent (Sabadell, 1974) és llicenciat en Filologia Anglesa, i fa recerca en lingüística aplicada i didàctica de la llengua. Fa anys que treballa a Andorra com a professor de llengua i literatura angleses a secundària, i ha impartit docència també en l’àmbit universitari. És membre de la revista Portella - Andorra Lletres Arts des de l’inici, i ha publicat alguns relats en volums col·lectius. Ha col·laborat en l’organització d’iniciatives culturals, com l’exposició Exilis - Llibres d’Artista, o el projecte de micromecenatge per la publicació del llibre Aspectes de l’art popular d’Andorra, de Sergi Mas. Col·labora de manera periòdica amb la premsa escrita al Principat.

 

Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit