Andorra Literària. Rutes de novel·la

Email
Qualificació: Encara no ha estat puntuat
Preu:
Preu amb impostos: 16,00 €
Preu venda: 16,00 €
Autor: Font, Roser
Descripció

Editorial Andorra
Col·lecció Història
1a edició
ISBN 978-99920-75-07-4
278 pàgines - 10,5 x 16 cm
16 €

La primera part, «Andorra literària», estableix el marc teòric previ a quatre rutes i és un breu assaig sobre la novel·la contemporània del Principat. El gran eix d’aquesta part és la producció pròpia i, concretament, l’obra de cinc novel·listes: Antoni Morell, Francesc Viadiu, Joan Peruga, Albert Villaró i Josep Enric Dallerès, als quals podem afegir Norbert Orobitg.

Es tracta d’autors que han escrit sobre un tema comú: l’evolució de les Valls al segle xx, la brutal i ràpida transformació des de la tradició més rural fins a la modernitat més urbana, des de l’economia de subsistència i l’emigració, fins al boom turístic i comercial, la construcció i la immigració.

La segona part la formen quatre rutes literàries. La ruta 1 «El romànic arrencat al segle xx», tracta de la venda i les històries més insòlites sobre aquest art.

La ruta 2, «Un país refugi», és sobre Andorra i la Guerra Civil espanyola. La 3, «Herois perseguits per la Gestapo», se centra en les xarxes d’evasió al país durant la Segona Guerra Mundial. I finalment, la ruta 4, «La transformació d’Andorra», presenta el canvi d’una societat rural a una d’urbana, turística i moderna. 
Comentaris
No hi ha comentaris sobre aquest llibre.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit