facetweetgplus

AVÍS LEGAL

www.editorialandorra.com és un domini d’Internet de titularitat d'Editorial Andorra.

L’accés a aquest lloc web i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, us recomanem que llegiu atentament el contingut d’aquest avís si voleu accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des d’aquest web.

Protecció de dades personals

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades de caràcter personal que faciliti l’usuari a través de la url editorialandorra.com s’envien directament a una bústia de correu electrònic gestionada per la editorial i s’enregistren en un fitxer amb la finalitat de tenir un control sobre les peticions dels usuaris. La introducció i el registre de dades personals per part de l’usuari implica l’acceptació i l’autorització expressa a Editorial Andorra per recollir i incorporar als fitxers respectius i per tractar aquestes dades personals i conservar-les durant un període de 5 anys. Les dades personals recollides només es tractaran amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari. En tot cas, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament i l’accés no autoritzat.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d’oferir-vos un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites i també l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web i per controlar-ne concretament el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després d’elaborar-les.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:
Editorial Andorra no és responsables dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi; tampoc es fan responsables de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta pàgina.
Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i dels arxius que es poden descarregar del web, i no n’és permès l’ús comercial. Tampoc no és permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquest lloc web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit