Rubio, Iñaki

inaki-rubio.jpg

Membre de la Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO, humanista de vocació i de formació (llicenciat en Humanitats a la UAB, amb menció especial de Premi Extraordinari de Llicenciatura), segur del valor de l’educació integral de les persones, aporta el seu granet de sorra com a professor de literatura a l’Escola Andorrana de Batxillerat.

Membre fundador del Col·lectiu Portella, una associació cultural sense ànim de lucre des de la qual s'edita Portella. Andorra, lletres, arts, una revista semestral que vol fer palesa la intensa i variada vida cultural del Principat i les relacions amb els territoris veïns.

Guanyador de diversos premis de narrativa breu, entre els quals cal destacar el IV Concurso Literario Eau de Rochas-Qué leer (2001), el tercer premi en el concurs Literatura Exprés (relats breus del Bus Exprés) convocat pel Govern d’Andorra (2008) i guanyador del XXV Concurs de Contes de Nadal, convocat pel Govern d’Andorra (2012).

Guanyador del premi Joaquim Ruyra de narració en el marc de la 50a edició dels Premis Recull de Blanes (març 2014) i del premi de contes Prudenci Bertrana 2014.

També ha estat jurat del premi Fiter i Rossell de novel·la el 2007, i ha publicat alguns dels seus contes en volums conjunts.

El 2011, Editorial Andorra li publica Trencadís. L’últim llibre de Frederic Picàbia.

Recentment ha estat seleccionat com a únic autor andorrà per al llibre Els caus secrets (Editorial Moll, 2013), una antologia de joves narradors dels Països Catalans.

 

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit