Minoves, Juli

juli-minoves.jpg

Juli Minoves va néixer a Andorra la Vella el 15 d’agost de 1969. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Socials per la Universitat de Friburg (Suïssa). Obtingué un mestratge general i un mestratge doctoral en ciències polítiques a la Universitat de Yale (EUA), on ensenyà política econòmica i dret constitucional.

El 1993 entrà en la carrera diplomàtica i es féu càrrec de la primera representació d’Andorra a l’exterior. El 1995 esdevingué ambaixador d’Andorra a l’ONU, als Estats Units i al Canadà. Fou elegit vicepresident de l’Assemblea General de les Nacions Unides el 1996. El 1997 rebé la Gran Creu de l’Orde del Mèrit de la República portuguesa.

Ha obtingut diversos guardons literaris entre els quals el premi Fiter i Rossell de novel·la per Segles de memòria, el premi Sant Carles Borromeu de Contes i Narracions per Les pedres del diable i altres narracions, l’accèssit Tristaina de Periodisme i l’accèssit al premi El Futur de les Valls. El 2001 va publicar l’article enciclopèdic de definició acadèmica de les monarquies constitucionals a l’Enciclopèdia del Pensament Democràtic (Routledge, Londres i Nova York).

Segles de memòria (2002) és la novel·la que ha publicat amb l'editorial.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit