Losantos, Cristina

cristina-losantos.jpg

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, des del 1985 es dedica professionalment a la il·lustració. Treballa per a moltes editorials d’aquí i d’Europa. Col∙labora periòdicament en diaris i revistes com l’Avui, Cavall Fort i El Tatano.

L’any 1998 va guanyar el 2n Premi Nacional d'Il·lustració atorgat pel Ministeri de Cultura amb el llibre El flautista d’Hammelin. L’any 2007 va guanyar el 1r premi del concurs Humor gràfic i esport. convocat per la Fundació Catalana de l'Esport. Ha participat en diverses exposicions col·lectives i ha exposat individualment a la Sala Rovira de Barcelona l’octubre de 2007 i el novembre de 2010.

Alguns dels seus llibres més destacats són: …i ara què ve? (La Galera), Els somnis de l’Aurèlia (Cruïlla), L’Aurèlia i el Robaombres (Cruïlla), Les Granotes de la Rita (Cruïlla), Ton i Guida (La Galera), La platja (La Galera), La neu (La Galera), les aventures de la Rita Pinyada a El Tatano
i El llibre dels oficis (Publicacions de l’Abadia de Montserrat).

Les il·lustracions del llibre El poblet de les lletres de la Joana Obiols, publicat per Editorial Andorra, són obra seva.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit