Garcia, Xavier

xavier-garcia.jpg

Xavier Garcia ens explica: Periodista, assagista i biògraf, des dels primers anys setanta he dedicat la meva atenció personal i professional a la cultura, la història i el patrimoni natural dels Països Catalans. He escrit a la major part dels mitjans de Catalunya, he estat quinze anys redactor de l’Avui i he publicat, fins ara, més de quaranta llibres, entre els quals biografies, memòries, assaig ecològic i crònica territorial.

El 1994 vaig ser Premi Nacional de Cultura, de la Generalitat, per la primera sèrie d’Homenots del Sud. Des de 1996 col·laboro a El Punt i, darrerament, he escrit per a El Triangle, La Veu de l’Ebre i El Diari del Priorat i de la Ribera d’Ebre.

D'altra banda, he estat constantment involucrat en iniciatives per sensibilitzar el públic català en temes mediambientals com l’energia nuclear, la pol·lució marina o la protecció de la biodiversitat. Com a periodista, he escrit dotzenes d’articles i he donat conferències i xerrades sobre assumptes relacionats amb la situació mediambiental a Catalunya.

He escrit diversos llibres sobre aquestes qüestions. He treballat amb Greenpeace i d’altres organitzacions locals coordinant diverses campanyes concernents a la defença de la natura i la lluita contra els residus nuclears.

Editorial Andorra li va publicar, el 1995, Esteve Albert, un home de cultura pirinenca.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit