Athiel, Sylvain

sylvain-athiel9.jpg

Sylvain Athiel va néixer el 1961 a Perpinyà i ara viu a Tolosa. Va treballar de locutor, productor i director de programes a Radio France Roussillon i a Radio France Hérault. Després va ser responsable de la programació exterior de RTL, la primera ràdio de França.

Va tornar a Radio France i va participar, com a responsable de programes, en la creació de Mouv', una ràdio adreçada als joves. Després treballà com a adjunt de direcció de Radio France per tractar l'evolució de la competència en els mitjans de comunicació.

És assessor en els camps de la comunicació, els conceptes artístics i els esdeveniments, i membre de diferents associacions de recerca històrica i salvaguarda del patrimoni radiofònic.

És massa jove per haver pogut treballar a Ràdio Andorra; tanmateix, és justament al Principat, en un intercanvi d'escoles, on Sylvain Athiel va descobrir la seva vocació per la professió radiofònica quan tenia 10 anys.

Segurament és per aquesta raó que va escriure Aquí Ràdio Andorra! (Editorial Andorra, 2009), com un homenatge de reconeixement a una aventura i un país que aprecia especialment.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Estigues al dia de totes les nostres activitats i novetats editorials

Contacte

  • Editorial Andorra
  • +376 802 925
  • +376 328 175

Carret de compra

 x 
Carret buit